Despre noi

 

Onyx Real Estate este o agenție imobiliară din Iași, înființată în anul 2019, cu sediul în zona Podu Roș.

Suntem o echipă tânără dar cu experiență și dornică să facem diferența pe piața imobiliară din Iași. Dorim să oferim servicii de calitate, într-un cadru legal, sigur și transparent pentru clienții noștri în procesul de cumpărare, vânzare sau închiriere in cel mai avantajos mod a imobilelor. 

 

Oferim servicii imobiliare complexe: consultanță imobiliară, promovarea ofertelor în presă, pe site-uri de specialitate și pe site-ul agenției, asistență și consultanță în procesul de vânzare sau închiriere, întocmirea contractelor, asistență în vederea obținerii creditelor bancare, asistență și consultanță juridica pentru vânzător în vederea pregătirii documentelor necesare vânzarii. 

 

Cu toții știm că procesul de cumpărare sau vânzare a unui imobil nu este deloc simplu, iar dacă în acest proces este implicată și banca atunci lucrurile se complică și mai mult. Mulți clienți sunt la prima vânzare sau cumpărare în viața lor și nici nu știu de unde să înceapă și cu ce să termine atunci când vine vorba de a pregăti documentele necesare pentru vânzare. Noi incercăm să venim în ajutorul clienților și ne dorim să simplificăm lucrurile cât mai mult astfel încat fiecare parte să se bucure de o tranzacție încheiată cu succes.

 

 

Punem pret pe timpul clientilor nostri, stim ce au nevoie si stim ce avem de facut!